*

Päijänteen, Humberin ja Havelin rantojen väliltä

Kaikki blogit puheenaiheesta Ilkka

Mitä maksaisi vedätyksetön uutispalvelu tilaajalle?

Yritän välttää vedätysotsikoiden klikkaamista.  Ihan ilmeisiä ei tarvitse  harkita, mutta joskus  on rajatapauksia.  Ja  menen halpaan, kuten tänään.

Aplodit Takalalle

 

Ilkan päätoimittaja Satu Takala tiivisti vaikean aiheen toissapyhän kolumnissaan taidokkaasti osoittaen suomalaisten ontuvaa logiikkaa maahanmuuttokeskustelussa. Hän osoitti monin esimerkein myös kuinka arkipäivän tekemiset ja sanomiset ovat osa piilorasistista perinnettämme. Ota ja lue ennen kuin jatkat eteenpäin.

Kun kohtuus kuoli

Ahneus on tapetilla usein. Erityisesti vasemman laidan kulkijat suomivat järjettömiä palkkoja ja optioita. Ja usein syystäkin. 

Harvemmin kuitenkaan kuulee minkäänlaista kohtuullistamista yrityksille suunnatuista vahingonkorvauksista. Aivan erityisesti silloin, jos kyse on suuryrityksestä.

Ihmisissä elää jokin sisäsyntyinen viha ja katkeruus kaikkea itseään suurempaa kohtaan. Suuryritykset ovat oivallisia maalitauluja, joilla esimerkiksi kirjallisuus ja elokuvat ratsastavat tämän tästä. 

Väärä itkuvirsi kaupallisen median alamäen syistä

Eläkkeellä oleva pitkän linjan toimittaja Ari Valjakka latasi Keskisuomalaisen kolumnissaan pöytään ne kaikki kulahtaneet ja täysin metsässä olevat stereotyypit, minkä takia kaupallinen media on suomeksi sanottuna kusessa.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä